Tele2-interactieve-televisie

Tele2 contactgegevens

Voor meer informatie over je bestelling of abonnement, kun je contact opnemen met de Tele2 klantenservice:

Over Tele2

Tele2 is een van oorsprong Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten. Bij het grote publiek is het bedrijf bekend geworden als gevolg van het in het verleden aanbieden van goedkoop bellen voor consumenten.

Ook bij Tele2 is het mogelijk om interactief TV te kijken. Als u hiervan gebruik wilt maken ontvangt u een ontvanger bij u abonnement die u de mogelijkheid geeft om TV programma’s live te pauzeren en terug te spoelen. Echter is interactieve televisie niet altijd mogelijk hiervoor moet u internetsnelheid wel hoog genoeg zijn. Naast de interactieve TV ontvanger biedt Tele2 ook een normale digitale tv ontvanger waarmee het mogelijk is om in HD kwaliteit televisie te kijken. Het enige verschil met interactieve TV is dat u bij de “normale” digitale tv ontvanger geen gebruik kunt maken van de interactieve diensten zoals terugspoelen en live pauzeren.

Tele2 TV biedt interactieve TV via de internetaansluiting en via het goedkope draadloze ether systeem Digitenne. Digitenne is een product van KPN wat door Tele2 wordt aangeboden in combinatie met haar eigen Tele2 internet product. De functionaliteit van Digitenne is redelijk beperkt, interactieve TV daarentegen biedt meer TV- en radiozenders plus interactieve toepassingen als een gratis digitale TV gids, films & series On Demand en Programma Gemist.

Tele2 biedt naast interactieve TV ook een online dienst aan: Tele2 Online TV. Met deze applicatie kunnen Tele2-klanten met een Interactieve TV-abonnement naast de TV op maximaal drie andere tablets of smartphones tegelijkertijd live tv kijken. De app is beschikbaar voor de iPad en iPhone, en Android-gebruikers kunnen de app in de Google Play Store downloaden.

MEER OVER Tele2 →Tele2 PAKKETTEN →