Telfort-TV

Telfort contactgegevens

Voor meer informatie over je bestelling of abonnement, kun je contact opnemen met de Telfort klantenservice:

Over Telfort

Telfort is leverancier van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, digitale TV en internet bellen. Bij Telfort ben je dus aan het juiste adres voor een extra voordelig Alles-in-1 pakket. De provider legt de nadruk op eenvoud en een lage prijs en maakt hierbij gebruik van het KPN netwerk. Naast mobiele abonnementen biedt Telfort internet, digitale TV en Bellen via ADSL, VDSL of Glasvezel.

Telfort biedt Interactieve TV met ruim 70 TV-zenders in digitale kwaliteit met haarscherp beeld en geluid. Je kunt ieder programma pauzeren en bekijken wanneer het jouw uitkomt. Ook kun je een live programma eenvoudig terugspoelen of opnemen. Interactieve TV van Telfort is eenvoudig uit te breiden met extra zenderpakketten. Zo biedt Telfort een Pluspakket met 35 extra zenders, hiermee geniet je van 20 extra films per maand, 400 uur aan populaire tv-series zoals Grey’s Anatomy en Lost, én kun je Programma Gemist tot 10 dagen terug kijkenen. Daarnaast zijn er zenders gericht op specifieke interesses zoals, HBO pakket, Sport1 en bijvoorbeeld Fox Sports.

Telfort werd in 1996 opgericht als samenwerkingsverband van British Telecom (BT) en de Nederlandse Spoorwegen (NS) voor telefonie op treinstations. In 2005 werd Telfort overgenomen en is nu eigendom van KPN Telecom.

MEER OVER Telfort→Telfort PAKKETTEN →