xs4all-interactieve-televisie

XS4ALL contactgegevens

Voor meer informatie over je bestelling of abonnement, kun je contact opnemen met de XS4ALL klantenservice:

Over XS4ALL

XS4ALL biedt internettoegang via ADSL, glasvezel en mobiel internet, en ook telefonie en interactieve televisieabonnementen (IPTV). XS4ALL positioneert zich als een maatschappelijk bewust, innovatief bedrijf met focus op veiligheid en privacy. Dit komt tot uiting in het dienstenpakket. XS4ALL is een van de weinige ISPs die actief gebruik van secure e-mail promoten. Elke abonnee kan gratis gebruikmaken van een virusscanner van F-Secure en KPN hotspots. De duurdere abonnementen bevatten bovendien extra’s zoals een Spotify premium abonnement en gratis mobiel internet.

Wanneer je kiest om via XS4all ook je televisie signaal te ontvangen mag je gratis gebruik maken van WebTV. Daarmee kun je via je computer, tablet of mobiele telefoon thuis televisie kijken. Afhankelijk van je beschikbare bandbreedte (internetsnelheid), kun je meerdere streams tegelijkertijd openen. Zo kan ieder elk gezinslid een eigen zender kijken.

XS4all werd in 1993 in Amsterdam opgericht als tweede provider in Nederland die internet aan particulieren aanbood. XS4all is sinds 1998 een volledige dochter van KPN.

MEER OVER XS4ALL →XS4ALL PAKKETTEN →